Direct Contact

Your Social Media & Advertising

Your Social Media & Advertising

Wist je dat tegenwoordig meer dan 77% van de bedrijven actief is op social media? In de afgelopen jaren is het aantal bedrijven dat de kracht van sociale media erkent explosief gestegen. En dat is geen verrassing, want sociale media biedt talloze voordelen, zoals het vergroten van merkbekendheid, het creëren van betrokkenheid en het stimuleren van conversies. Het is inmiddels een onmisbaar onderdeel geworden van elke succesvolle online marketingstrategie.

Bij Optimise begrijpen we dat effectief bezig zijn met social media marketing veel tijd en moeite kan kosten. Daarom hebben we twee speciaal samengestelde pakketten ontwikkeld die je kunnen helpen jouw social media doelen te bereiken.

Pakket 1. Perfect Performance Package

Met ons Perfect Performance Package richten we ons op het organisch laten groeien van jouw aanwezigheid op sociale mediaplatforms. We creëren een strategie die gericht is op het vergroten van jouw volgersaantallen, het stimuleren van betrokkenheid en het genereren van waardevol organisch verkeer naar jouw website. Onze experts zullen zich inzetten om jouw doelgroep aan te trekken en waardevolle interacties op sociale media te creëren.

  • Opbouwen van merkbekendheid en autoriteit;
  • Versterken van engagement d.m.v. interactie;
  • Genereren van verkeer naar je website;
  • Meetbare prestaties van je content.
Eenmalige kosten: € 2.795,-
Inclusief: Inventarisatie doelgroep, concurrentieanalyse, beoordeling meest effectieve social media kanaal, updaten bedrijfsprofiel en opmaken huisstijlkaders.
Maandelijkse kosten: € 1.900,-
Inclusief: Opzetten contentkalender, ontwikkelen 8 social posts, posts inplannen middels statistische analysetool Hootsuite en posts analyseren ter optimalisatie.
Het Perfect Performance Package stelt bedrijven in staat om op een authentieke en waardevolle manier met hun doelgroep te communiceren en hun merk op te bouwen.
*N.b. Posts worden gebaseerd op eigen content (foto- en videomateriaal). Indien het gewenst is dat wij content laten maken, kan hiervoor een losse offerte worden opgesteld.

Pakket 2. Brand Booster Package

Wil je meer leads genereren en de conversies verhogen door middel van betaalde advertenties op sociale media? Dan is ons Brand Booster Package de ideale keuze. Met dit pakket zetten we doelgerichte advertentiecampagnes op die jouw merknaam versterken, de zichtbaarheid vergroten en jouw potentiële klanten aansporen tot actie. Onze experts analyseren jouw doelgroep, selecteren het meest relevante advertentieplatform en ontwerpen effectieve advertenties die maximale resultaten kunnen opleveren.

  • Gerichte bereikbaarheid d.m.v. specifieke targeting;
  • Vergoot zichtbaarheid bij een koud publiek;
  • Gedetailleerde analyses en metingen;
  • Mogelijkheid tot retargeting van je doelgroep.
Eenmalige kosten: € 695,-
Inclusief: Beheerder worden van bedrijfspagina, aanmaken Business Manager, aanmaken Advertentieaccount, Business Manager en Advertentieaccount linken met bedrijfspagina, aanmaken pixel/tag, aanmaken API-koppeling (Facebook/Instagram), domein verifiëren (Facebook/Instagram), gebeurtenissen instellen, aangepaste conversie(s) maken, betalingsmethode koppelen, medewerkers uitnodigen Business Manager en Advertentieaccount, kolommen voor lead generation/conversie instellen.
Maandelijkse kosten: € 1.490,-
Inclusief: Doelgroepen aanmaken, advertenties opmaken voor algemene en retargeting campagne, campagnes online plaatsen en campagnes monitoren, optimaliseren en eventueel opschalen.
Betaald adverteren op sociale media biedt een gerichte en snelle manier om je merk zichtbaarheid te geven, verkeer te genereren en conversies te stimuleren.
N.b. Advertenties worden gebaseerd op eigen content (foto- en videomateriaal). Indien het gewenst is dat wij content laten maken, kan hiervoor een losse offerte worden opgesteld. Prijs voor maandelijkse kosten is exclusief het advertentiebudget.

Ons portfolio

We hebben voor verschillende opdrachtgevers een social media strategie mogen uitwerken op zowel organisch- als betaald gebied. Hierbij een greep uit onze werkzaamheden:

Heerlijckheid

Social Media

By Jacky

Social Media

Fleet Facilities B.V.

Social Media

Benieuwd wat Social Media Marketing voor jou kan betekenen?

Vraag dan nu jouw gratis strategiegesprek aan op ons kantoor in Kasteel Gemert!
Bij Optimise begrijpen we de waarde van jouw tijd en inzet. Met onze sociale media-pakketten bieden we jou de mogelijkheid om te profiteren van de voordelen van social media marketing, zonder dat je zelf veel tijd hoeft te investeren. Tijdens het strategiegesprek bereiden wij een gepersonaliseerde presentatie voor waarin we laten zien hoe wij social media marketing zouden aanpakken binnen jouw organisatie.

    Algemene voorwaarden • Copyright 2023 • Optimise marketing • info@optimisemarketing.nl