Direct Contact

Werkstudent Social & Copy

Werkstudent Social & Copy

 

Relevante werkervaring bij een groeiend marketingbureau opdoen en daarbij leuk verdienen, naast je studie? Optimise Marketing is per direct op zoek naar een Werkstudent Social & Copy. Iemand met een creatieve, maar tegelijkertijd commerciële pen voor wie de online- en contentwereld geen geheimen kent. Jij bepaalt zelf waar en wanneer jij werkt, zolang wij er maar op kunnen vertrouwen dat je jouw deadlines haalt.

Over Optimise Marketing

Optimise Marketing is een marketingbureau met enorm veel energie en grootse ambities. Niet per se in omvang, maar vooral in resultaat. Wij hebben twee vestigingen, in het Brabantse Gemert en in Amsterdam, maar we werken door het hele land. Voor onze opdrachtgevers voeren we uiteenlopende activiteiten uit: we zetten koers uit met marketingstrategieën, positioneringen, maar zijn ook hands-on bezig en organiseren de bouw van een nieuwe website, video- en social mediacampagne of een compleet jaarverslag.

In ons portfolio zijn veel vastgoedgerelateerde opdrachtgevers te vinden, maar we werken onder andere ook voor een private jet-maatschappij, juwelenhuis, deelautoconcept, super yacht bouwer, tiny house builder, logistieke dienstverlener, industrieel schoonmaakbedrijf en een elektrische stepmerk. Door de breedte op te zoeken blijven we scherp en geïnspireerd.

Wat ga je doen?

Jij creëert content voor onze opdrachtgevers: webteksten, persberichten, nieuwsberichten, social media posts, videoscripts, (verkoop)brochures, koffietafelboeken, flyers, enzovoort. Daarnaast verzorg je mailings vanuit MailChimp, vul je websites met content en zorg je dat contentplanningen nageleefd worden. Ook houd jij je bezig met concurrentieanalyses, rapportages, social media en marketingstrategieën. Uiteraard verwachten we niet dat je direct een expert bent op al deze gebieden, maar jij bent breed geïnteresseerd en maakt uiteenlopende materie gemakkelijk eigen.

Wie ben jij?

Jij bent een ambitieuze WO-student in de richting bedrijfskunde, communicatie, marketing of Nederlands die het leuk vindt om praktijkervaring aan de bureauzijde op te doen. Vanzelfsprekend heb jij een passie voor marketing.

Met jouw vlijmscherpe taalgevoel vul je het Optimise-team perfect aan. Creatieve en foutloze teksten over soms ingewikkelde materie schud je zo uit je mouw. Kun je dat ook in het Engels? Dan heb je helemaal een flinke streep voor. Je vindt het belangrijk om afspraken na te komen en houdt altijd oog op de planning. Kennis van onderstaande zaken is een pre.

•          Social media marketing

•          Online marketing

•          SEO en SEA

•          Photoshop, InDesign, WordPress, MailChimp en planningtools voor social media

Perfect te combineren

Uiteraard maken wij graag in real life kennis met je en zullen we elkaar zo nu en dan zien, maar de werkzaamheden kunnen allemaal online – op afstand – uitgevoerd worden. Deze baan als werkstudent is dus perfect te combineren met jouw drukke studentenleven. Wij begrijpen namelijk heel goed dat jij als student soms belangrijke(re) zaken op de planning hebt staan…

In een notendop:

•          Een gouden kans om praktijkervaring op te doen bij een ambitieus marketingbureau;

•          Een baan waarin je jouw creativiteit optimaal kan ontwikkelen;

•          Werken in een enthousiast team van specialisten en generalisten;

•          Werkzaamheden flexibel in te delen, werken op afstand;

•          Reiskostenvergoeding voor eventuele afspraken;

•          Een (bij)baan voor 12 tot 24 uur per week (contract op oproepbasis);

•          Natuurlijk ook een fijn salaris. Afhankelijk van jouw kwaliteiten kun je rekenen op minimaal € 15 en maximaal € 25 bruto per uur.

Word jij het nieuwste lid van ons dreamteam?

Solliciteer zo snel mogelijk door je cv, motivatiebrief en eventueel een portfolio te verzenden naar Martine Slütter via martine@optimisemarketing.nl. Als wij enthousiast zijn over je sollicitatie volgen een telefonische kennismaking, een kennismakingsgesprek en een assessment.

Copyright 2021 • Optimise marketing • info@optimisemarketing.nl