Direct Contact

Contentmarketeer / Projectmanager

Contentmarketeer / Projectmanager

 

Werken waar en wanneer jij wilt, maar wel de zekerheid en benefits van een contract? Een vaste baan met véél vrijheid, het kan echt! Optimise Marketing is op zoek naar enthousiaste en flexibele fulltime contentmarketeer met projectmanager skills. Iemand met een creatieve en vlotte pen voor wie de online- en contentwereld geen geheimen meer kent. Iets voor jou? Lees snel verder en solliciteer.

 

Wat jij kunt gaan doen bij Optimise

Allround marketing is bij ons bureau ook echt allround. Wat je precies gaat doen hangt af van jouw kwaliteiten en ambities. De nadruk ligt in ieder geval op contentcreatie en projectmanagement. In de breedste zin, dat dan weer wel. Zo schrijf je teksten voor websites en brochures, bedenk je social media campagnes en broed je op scripts voor video’s. Daarnaast manage je de bouw van een website met externe partners, neem je contact op met media voor de plaatsing van een persbericht en stem je met klanten de volgende stap af in een campagne voor de verhuur van een bedrijventerrein. Dit doe je voor de meest uiteenlopende klanten die actief zijn in binnen- en buitenland: de ene keer een vastgoedontwikkelaar en dan weer een superjachtbouwer of een juwelier. Al snel draai je je eigen projecten en stuur je partners aan, zoals vormgevers, video-editors en fotografen.

 

Met wie je samenwerkt

Optimise Marketing is een startend bureau met enorm veel energie en grootse ambities. Niet per se in omvang maar vooral in resultaat. Uiteenlopende opdrachtgevers en uiteenlopende werkzaamheden omdat we een klein team zijn. Ons bureau is opgericht door Anke Busser. Na tien jaar als marketeer te hebben gewerkt bij verschillende internationale marktleiders, besloot ze twee jaar geleden dat het tijd werd voor de volgende stap. Vanuit de overtuiging dat er altijd ruimte is voor verbetering is zij Optimise Marketing begonnen. Anke heeft inmiddels versterking gekregen van een team van zeven collega’s die de ambitie delen om middels marketing waarde toe te voegen aan producten en diensten. Door onze krachten te bundelen bieden wij nog meer toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers. We werken hard en houden van ons vak!

 

Wanneer deze job jou op het lijf geschreven is

Teksten schrijven, content creëren, projecten managen; jij draait er je hand niet voor om. Met jouw vlijmscherpe taalgevoel vul je het Optimise team perfect aan. Je denkt strategisch en conceptmatig en creatieve en foutloze teksten over soms ingewikkelde materie schud je zo uit je mouw. Kun je dat ook in het Engels? Dan heb je helemaal een flinke streep voor. Verwachtingen van opdrachtgevers voel jij feilloos aan, je staat stevig in je schoenen en kunt deze opdrachtgevers dan ook overtuigen van onze ideeën. Je vindt het belangrijk om afspraken na te komen en houdt altijd oog op de planning. Kennis van onderstaande gebieden is ook handig (maar niet verplicht, omdat je het bij Optimise kunt leren):

  • Social media marketing
  • Online marketing
  • Photoshop, InDesign, WordPress, MailChimp en planning tools voor social media

 

Flexibiliteit en vrijheid
Wij bieden véél vrijheid. Omdat wij erin geloven dat jij het beste presteert als jij je werk zelf inricht. Werk je graag thuis? Prima! Werk je liever op kantoor? Ook top. Binnenkort hebben wij een prachtig nieuw kantoor dat past bij onze ambities. We spreken namelijk regelmatig af om projecten door te nemen en bezoeken daarnaast onze opdrachtgevers.

In een notendop:

  • Een afwisselende functie als content marketeer/projectmanager met veel vrijheid en de kans om zaken op jouw manier in te richten en jezelf verder te ontwikkelen.
  • Werken in een enthousiast team van specialisten en generalisten.
  • Een optimale werk/privébalans: werken waar jij wilt!
  • 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
  • Vergoeding voor laptop en telefoon.
  • Natuurlijk ook een fijn salaris. Afhankelijk van jouw kwaliteiten kun je bij een 40-urige werkweek rekenen op minimaal € 2.000,- en maximaal € 3.500,- bruto per maand.

 

Word jij het nieuwste lid van ons dreamteam?
Solliciteer zo snel mogelijk door je cv, motivatiebrief en eventueel een portfolio te verzenden via Indeed. Als we enthousiast zijn over je sollicitatie volgt een telefonische kennismaking, een persoonlijk gesprek en een schrijfopdracht.

Copyright 2021 • Optimise marketing • info@optimisemarketing.nl