Direct Contact

Blog

Maak kennis
met onze nieuwe collega
Silva!

Organisatietalent Silva Munsters is sinds een aantal weken onze nieuwe collega. Met een bak aan ervaring als projectmanager en een flinke dosis expertise op het gebied van videomarketing en storytelling is zij een absolute aanwinst voor ons team. Na een opleiding Media & Entertainment Management (Productie & Marketing) werkte Silva onder andere bij Omroep Brabant en Veldkamp Produkties. Maar nu dus een nieuwe baan… Waarom? Dat kan ze het beste zelf vertellen!

 

 

Waarom koos je voor Optimise Marketing?
Na negen hele leuke jaren bij Veldkamp Produkties, waar ik werkte voor klanten als Roompot Vakanties, Efteling, GGD, TU/e, Visit Brabant, Woonbedrijf en Swiss Sense, begon het te kriebelen en ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Optimise Marketing ontzorgt opdrachtgevers op het gebied van marketing. Lekker breed dus, dat sprak me meteen aan. Daarnaast kwam het team heel enthousiast en positief over, dat vind ik ook heel belangrijk! Bovendien past het werken in een klein team goed bij mij: veel eigen inbreng, zelf dingen kunnen verbeteren en lekker snel schakelen! Dat het kantoor wat dichter bij huis is leek me ook fijn, maar momenteel is de reistijd 0 minuten ? dat hoeft ook weer niet…

Hoe is het om met een nieuwe baan te beginnen tijdens de Coronacrisis?
Dat iedereen gezond blijft is natuurlijk het belangrijkste, dus ook ik werk thuis. Gelukkig werkten ze bij Optimise Marketing al vaker op locatie of thuis en waren alle systemen hier al voor ingericht. Het is wel een uitdaging af en toe met mijn kinderen van één en drie jaar thuis, maar mijn vriend en ik werken om en om en dat gaat heel goed. Onze werkplek op zolder komt nu goed van pas.

Hoe waren je eerste weken?
Leuk! Naast natuurlijk het inwerken en inlezen en veel (video)bellen ben ik bezig geweest met voorstellen voor nieuwe opdrachtgevers, LinkedIn-campagnes, videoproductie, websites, advertenties, relatiegeschenken en heb ik geholpen met het verzinnen van gave namen voor nieuwe concepten. Super divers dus! So far so good! ?

Algemene voorwaarden • Copyright 2023 • Optimise marketing • info@optimisemarketing.nl