Direct Contact

Blog

Maak kennis
met onze nieuwe collega
Remco!

Onze creatieve manager Remco Bruijns draait al een paar maandjes op volle Optimise-toeren mee. Met zijn brede en diverse ervaring als marketing- en projectmanager in de sport, vastgoed en event business vult hij ons team perfect aan. Na een opleiding Sport, Management en Business werkte Remco onder andere bij het Urban Land Institute en Golazo Sports. Maar nu is hij onze kersverse aanwinst. Zoals bij menig marketingbureau schiet vanwege de drukte onze ‘’eigen marketing’’ er wel eens bij in…Dus hoog tijd voor een voorstelronde!

Waarom koos je voor Optimise Marketing?

“Al jaren borrelde de gedachte dat ik wat meer zou moeten doen met mijn creativiteit, mijn passie voor marketing en de liefde voor de pen. Het ineens ‘zonder werk zitten’ tijdens de coronaperiode gaf me uiteindelijk de rust om eens goed na te denken over de juiste volgende stap. Ik wil namelijk elke dag iets doen waar ik mijn creativiteit kan gebruiken, samen met een team kan brainstormen en creëren…werk wat voldoening geeft en waar geen dag hetzelfde is. Aan de bureauzijde werken was dan ook een langgekoesterde wens. Toen Optimise Marketing op mijn pad kwam was de klik er meteen. Zij ontzorgen opdrachtgevers op het gebied van alle marketing. Dit alles in een energiek, positief en klein team waarbij iedereen zeer belangrijk is en veel eigen inbreng heeft. Een perfecte match en volgende stap!”

Hoe is het om met een nieuwe baan te beginnen tijdens de coronacrisis?

“Ik stond natuurlijk te trappelen om weer te beginnen, wel heel vreemd om niet iedereen meteen in real-life te ontmoeten of geen hand te geven bij het voorstellen. De coronaregels zijn heel belangrijk, dus ook ik werk voornamelijk thuis. Gelukkig werkten ze bij Optimise Marketing al vaker op locatie of thuis en waren alle systemen hier al voor ingericht. Dus alles verloopt heel soepel, ook nu tijdens de nieuwe verscherpte regels. Je belt elkaar gewoon wat vaker op of doet een video call, wel zo gezellig toch?.”

 Hoe waren je eerste weken?

“Leuk, divers en onwijs leerzaam! Naast het toe-eigenen van de Optimise-werkwijze en het eigen maken van de materie ben ik druk bezig geweest met brochures, presentaties, video’s, fotoshoots, advertenties, websites, social media, blogs, sollicitaties en persberichten… Kortom: genoeg leuke dingen om creatief mee bezig te zijn. Heerlijk al die afwisseling, we gaan in volle vaart vooruit!”

Algemene voorwaarden • Copyright 2023 • Optimise marketing • info@optimisemarketing.nl