Direct Contact

Team

dddd

Specialisten en brede kennis.

Vanuit die gedachte helpt Optimise organisaties om hun marketing te optimaliseren. Verrassend, vernieuwend en bovenal doelgericht.

Anke
Marketeer & Eigenaar

Anke Busser is wat je noemt een echte marketinggeneralist. Communicatie voor Endemol, Branding bij ’s werelds beste superjachtbouwer Feadship of het optuigen van een complexe marketingafdeling voor een internationale vastgoedadviseur, ze deed het allemaal. Waarom opdrachtgevers zo graag met Anke samenwerken? Ze ziet altijd ruimte voor verbetering. Vanuit die gedachte werd in 2018 Optimise geboren.

Martine
Strategie & Copy

Martine Slütter daarentegen is een echte specialist, en wel op het gebied van strategie en copy. Met een achtergrond aan de bureauzijde vult zij Anke mooi aan. Positioneringen, marketingconcepten, contentstrategieën, communicatieplannen, persberichten, Martine schrijft er op los!

Michal
Grafisch ontwerper

Michał Kuścielek geeft kleur en vorm aan Optimise: onze grafisch ontwerper is van alle designmarkten thuis en werkt met ontzettend veel passie, creativiteit en precisie. Hij komt uit een artistiek nest en is dan ook al zijn hele leven bezig met kunst, muziek en ontwerp.

Remco
Projectmanager

Met zijn brede en diverse ervaring als marketing- en projectmanager in de sport, vastgoed en event business zorgt onze creatieve manager Remco Bruijns er voor dat alle wensen en ideeën van onze opdrachtgevers goed vertaald én behaald worden. Een energieke relatiebouwer pur sang die nimmer het einddoel uit het oog verliest en altijd gaat voor het maximale resultaat.

Monique
Projectmanager

Monique van Vreede werkt over de volle breedte van het vak en regisseert en coördineert haar projecten en opdrachten graag pragmatisch. Als creatief denker met een flinke dosis inlevingsvermogen is haar stijl doortastend, enthousiast en origineel. Een echte verbinder, biedt graag een helpende hand of kritische blik en zet altijd net dat stapje extra om ervoor te zorgen dat resultaten worden behaald.

Jean-Philippe
Grafisch ontwerper

Hij staat bekend als een creatieve alleskunner die de uitdaging altijd opzoekt en aangaat. Grenzen verleggen, telkens opnieuw. Grafisch vormgever Jean-Philippe (voor intimi ‘JP’) combineert Brabantse nuchterheid met een flinke dosis creativiteit. Als echte merkenbouwer, met een indrukwekkend track record, maakt JP graag dingen die er toe doen, die kloppen. Of het nu gaat om de branding van een (nieuw) merk, het creëren van een complete huisstijl, het ontwerpen van een brochure of een webdesign: JP gaat altijd op zoek naar het verhaal van de klant en vertaalt dit naar een uitstraling die bij het merk past.
Copyright 2021 • Optimise marketing • info@optimisemarketing.nl