Direct Contact

Team

dddd

Specialisten en brede kennis.

Vanuit die gedachte helpt Optimise organisaties om hun marketing te optimaliseren. Verrassend, vernieuwend en bovenal doelgericht.

Anke
Marketeer & Eigenaar

Anke Busser is wat je noemt een echte marketinggeneralist. Communicatie voor Endemol, Branding bij ’s werelds beste superjachtbouwer Feadship of het optuigen van een complexe marketingafdeling voor een internationale vastgoedadviseur, ze deed het allemaal. Waarom opdrachtgevers zo graag met Anke samenwerken? Ze ziet altijd ruimte voor verbetering. Vanuit die gedachte werd in 2018 Optimise geboren.

Martine
Strategie & Copy

Martine Slütter daarentegen is een echte specialist, en wel op het gebied van strategie en copy. Met een achtergrond aan de bureauzijde vult zij Anke mooi aan. Positioneringen, marketingconcepten, contentstrategieën, communicatieplannen, persberichten, Martine schrijft er op los!

Melynn
Administratief Office Medewerker

Melynn is een belangrijke spil in het reilen en zeilen van ons kantoor. Met haar oog voor detail en haar organisatorische vaardigheden zorgt ze ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat onze dagelijkse werkzaamheden soepel verlopen. Ze is een multitasker pur sang en weet als geen ander prioriteiten te stellen en snel te schakelen tussen verschillende taken en verantwoordelijkheden.

Laura
Projectmanager

Laura is een resultaatgerichte duizendpoot die met enthousiasme en een out of the box gedachtegang graag meedenkt. Door middel van korte lijntjes en een transparante communicatie blijft het einddoel altijd helder in beeld. Een echte teamplayer die met haar behoefte om te helpen, zorgt voor de best passende marketingoplossingen.

Alexandra
Projectmanager

Alexandra is creatief, houdt van structuur en staat in de startblokken om jouw (online) marketing op een doeltreffende manier uit handen te nemen. Ze heeft een passie voor social media marketing ontwikkeld, sindsdien is ze dagelijks op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen om social media (ads) naar een nog hoger niveau te tillen. Instagram, Facebook, LinkedIn of zelfs TikTok: alles kan!

Michał
Grafisch ontwerper

Michał geeft kleur en vorm aan Optimise: onze grafisch ontwerper is van alle designmarkten thuis en werkt met ontzettend veel passie, creativiteit en precisie. Hij komt uit een artistiek nest en werkt al meer dan 20 jaar aan het ontwikkelen en optimaliseren van grafische designs. Kortom, een echte creatieveling.

Algemene voorwaarden • Copyright 2023 • Optimise marketing • info@optimisemarketing.nl