Direct Contact

Team

dddd

Specialisten en brede kennis.

Vanuit die gedachte helpt Optimise organisaties om hun marketing te optimaliseren. Verrassend, vernieuwend en bovenal doelgericht.

Anke

Anke Busser is wat je noemt een echte marketinggeneralist. Communicatie voor Endemol, Branding bij ’s werelds beste superjachtbouwer Feadship of het optuigen van een complexe marketingafdeling voor een internationale vastgoedadviseur, ze deed het allemaal. Waarom opdrachtgevers zo graag met Anke samenwerken? Ze ziet altijd ruimte voor verbetering. Vanuit die gedachte werd in 2018 Optimise geboren.

Martine

Martine Slütter daarentegen is een echte specialist, en wel op het gebied van contentmarketing en copywriting. Met een achtergrond aan de bureauzijde vult zij Anke mooi aan. Marketingconcepten, contentstrategieën, communicatieplannen, social media posts, persberichten, Martine schrijft er op los!

Michal

Michał Kuścielek geeft kleur en vorm aan Optimise: onze grafisch ontwerper is van alle designmarkten thuis en werkt met ontzettend veel passie, creativiteit en precisie. Hij komt uit een artistiek nest en is dan ook al zijn hele leven bezig met kunst, muziek en ontwerp.

Silva

Met een bak ervaring als projectmanager in videomarketing en media, een flinke dosis energie en enthousiasme zorgt organisatorisch talent Silva Munsters ervoor dat onze opdrachtgevers hun doelen bereiken. Hoe? Door altijd relevant te zijn voor de doelgroep, storytelling in te zetten en met creatieve oplossingen te komen.

Remco

Met zijn brede en diverse ervaring als marketing- en projectmanager in de sport, vastgoed en event business zorgt onze creatieve manager Remco Bruijns er voor dat alle wensen en ideeën van onze opdrachtgevers goed vertaald én behaald worden. Een energieke relatiebouwer pur sang die nimmer het einddoel uit het oog verliest en altijd gaat voor het maximale resultaat.

Copyright 2019 • Optimise marketing • info@optimisemarketing.nl