Direct Contact

Sr. Marketing Projectmanager Vastgoed

Sr. Marketing Projectmanager Vastgoed

Een baan met véél vrijheid, het kan echt! Optimise Marketing is per direct op zoek naar een senior projectmanager met kennis van vastgoed: dé verbindende factor tussen onze opdrachtgevers (projectontwikkelaars), overheid en media.  Iemand die de vastgoedwereld van binnen en van buiten kent, weet wat er speelt en belangrijk is en daardoor gedegen advies kan uitbrengen. Iets voor jou? Lees snel verder.

 

Optimise Marketing

Optimise Marketing is drie jaar geleden opgericht door Anke Busser. Na tien jaar als marketeer te hebben gewerkt bij verschillende internationale marktleiders – waaronder in de vastgoedwereld, besloot ze dat het tijd werd voor de volgende stap. Anke heeft inmiddels versterking gekregen van een team van acht collega’s die de ambitie delen om middels marketing waarde toe te voegen aan producten en diensten. Door onze krachten te bundelen bieden wij toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers. We werken hard en houden van ons vak!

Wat Optimise Marketing onderscheidt van andere bureaus is dat Anke na jaren aan de organisatie-zijde gezeten te hebben merkte dat er vaak een kloof bestaat tussen organisatie en bureau. Bureaus willen doorgaans duidelijke en omkaderde briefings, terwijl opdrachtgevers juist zoeken naar een strategisch sparringpartner die meedenkt en proactief zaken oppakt. Of bureaus denken strategisch mee, maar laten het liggen op de uitvoering. Optimise Marketing gelooft juist in de combinatie. Daarom werken wij op een andere manier samen met onze opdrachtgevers: wij zijn een klein of groot onderdeel van de organisatie, zodat we weten wat er leeft en speelt en op basis daarvan kunnen acteren.

 

In ons portfolio zijn veel vastgoedgerelateerde opdrachtgevers te vinden waarvoor we uiteenlopende activiteiten ontplooien; van het creëren van investment memorandums tot gebiedscommunicatie en van verhuurcampagnes tot jaarverslagen.


Wat jij kunt gaan doen bij Optimise

Allround marketing is bij ons bureau ook echt allround. Als projectmanager pak je jouw projecten dan ook van A tot Z op. Je regelt de bouw van een website met externe partners, organiseert alles rondom het creëren van een bedrijfsvideo en stemt met een klant de volgende stap af in een campagne voor de verkoop van een vastgoedportefeuille. Hierbij ben jij de schakel tussen ons eigen contentteam en onze opdrachtgevers. Een uitermate dynamische functie met veel verantwoordelijkheid.

 

Wanneer deze job jou op het lijf geschreven is

Voor deze functie hebben we geen strak omkaderd functieprofiel voor ogen. Wat we belangrijk vinden is een HBO/WO-opleidingsniveau, minimaal vijf jaar ervaring op het gebied van vastgoed en marketing, maar vooral een gezonde dosis ambitie en passie.

 

Je bent iemand die vastgoed inhoudelijk écht begrijpt en bovendien een duidelijk visie heeft. Je kunt hierdoor meedenken met opdrachtgevers en waardevol advies geven. Je begrijpt wat er speelt in vastgoedland en zorgt er daarom voor dat we altijd met 2-0 voorstaan. Uiteraard hoef je niet alles te weten en kunnen. Met de ruime kennis en ervaring die bij Optimise aanwezig is, kunnen we jou vast ook nog veel leren.

 

Onze ideale nieuwe collega is een verbinder pur sang. Met jouw communicatievaardigheden, overtuigingskracht en vernieuwende visie krijg jij alle neuzen dezelfde kant uit. Je hebt organisatietalent, kunt goed anticiperen en werkt graag gestructureerd en nauwkeurig. Ook in een dynamische, nieuwe omgeving vind jij snel je draai en heb je administratief gezien je zaakjes op orde. Zowel voor Optimise Marketing als voor onze opdrachtgevers.

 

Jij houdt van afwisseling en bent het liefst de hele dag aan het regelen, organiseren, afstemmen, bellen en doorpakken. Actie! Je bouwt makkelijk relaties op, bent sociaal maar kan ook goed zelfstandig werken. Verwachtingen van opdrachtgevers voel jij feilloos aan, je staat stevig in je schoenen en kunt deze opdrachtgevers dan ook overtuigen van onze ideeën. Tenslotte houd jij altijd oog op de planning en ontzorg en verras je onze opdrachtgevers met de meest uiteenlopende voorstellen. Naast dat je een goede projectmanager bent, heb je ook een commercieel oog. Je merkt nieuwe kansen voor werk op en bedenkt diensten waarmee wij nog meer toegevoegde waarde voor onze klanten kunnen leveren.

 

Flexibiliteit en vrijheid
Wij bieden véél vrijheid. Omdat wij er in geloven dat jij het beste presteert als jij je werk zelf inricht. Werk je graag regelmatig thuis? Prima, zolang we maar ‘connected’ blijven! Werk je liever op kantoor? Ook top. Binnenkort hebben wij een prachtig nieuw kantoor in een kasteel, omringd door heel veel groen, dat past bij onze ambities en het Optimise team extra zal inspireren op creatief vlak. We spreken namelijk regelmatig af om projecten door te nemen en bezoeken daarnaast onze opdrachtgevers.

 

In een notendop:

  • Een dynamische functie met veel vrijheid, de kans om zaken op jouw manier in te richten en jezelf verder te ontwikkelen;
  • Veel afwisseling: werken vanaf locatie bij onze opdrachtgevers, maar ook regelmatig thuis.
  • Werken in een enthousiast team van specialisten en generalisten;
  • Een optimale werk/privébalans;
  • 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Laptop en vergoeding voor je telefoon;
  • Pensioenregeling;
  • Natuurlijk ook een fijn salaris. Afhankelijk van jouw kwaliteiten kun je bij een fulltime dienstverband rekenen op minimaal € 3.000,- en maximaal € 4.750,- bruto per maand.

 

Word jij het nieuwste lid van ons dreamteam?
Solliciteer zo snel mogelijk door je cv, motivatiebrief te verzenden naar thessa@optimisemarketing.nl. Als we enthousiast zijn over je sollicitatie volgt een telefonische kennismaking, een persoonlijk gesprek en een assessment.

Copyright 2021 • Optimise marketing • info@optimisemarketing.nl