0%
Let’s optimise
Bezoekadressen

Amsterdam
Van Eeghenstraat 116
1071 GM Amsterdam

Gemert
Kasteellaan 6
5421 CB Gemert

10 november 2023

Recap 2023: een jaar met een lach en een traan

2023, een jaar dat letterlijk een lach en een traan met zich heeft meegebracht. Op zakelijk vlak hebben we opnieuw prachtige successen behaald. We mochten dit jaar maar liefst negen nieuwe opdrachtgevers verwelkomen, en we zijn hen enorm dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen. Uiteraard vergeten we onze huidige opdrachtgevers niet en zijn we ontzettend trots op de samenwerking die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Ook in 2024 hopen we hen te blijven ondersteunen met creatieve marketinguitingen!

Wat betreft het type opdrachtgevers zien we een voorzichtige verschuiving naar bedrijven in het hogere segment. Hoewel we specialisten blijven in vastgoedmarketing, staan we open voor kansen in andere branches. Werkzaamheden binnen ons specialisme branding & positionering en offline marketing blijven zeer populair, maar we merken zeker een groei in online marketing. Het is fantastisch om meer tijd te besteden aan de online aanwezigheid en hard te werken aan de naamsbekendheid van onze opdrachtgevers.

En tot slot, heeft Optimise haar vijfde verjaardag mogen vieren. Een mijlpaal die we goed hebben gevierd! We kijken uit naar een nieuw jaar vol nieuwe uitdagingen waarin we al onze creativiteit kunnen ontplooien. In 2024 gaan we wederom proberen het onmogelijke mogelijk te maken.