Direct Contact

Marketingprojectmanager

Marketingprojectmanager

Een baan met véél vrijheid, het kan echt! Optimise Marketing is per direct op zoek naar een projectmanager met – als het even kan – kennis van of affiniteit met vastgoed. Iemand die namens Optimise Marketing optreedt als verbindende factor tussen onze opdrachtgevers (projectontwikkelaars), overheid en media. Iets voor jou? Lees snel verder.

 

Optimise Marketing

Optimise Marketing is drie jaar geleden opgericht door Anke Busser. Na tien jaar als marketeer te hebben gewerkt bij verschillende internationale marktleiders – waaronder in de vastgoedwereld, besloot ze dat het tijd werd voor de volgende stap. Anke heeft inmiddels versterking gekregen van een team van acht collega’s die de ambitie delen om middels marketing waarde toe te voegen aan producten en diensten. Door onze krachten te bundelen bieden wij toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers. We werken hard en houden van ons vak!

Wat Optimise Marketing onderscheidt van andere bureaus is dat Anke na jaren aan de organisatie-zijde gezeten te hebben merkte dat er vaak een kloof bestaat tussen organisatie en bureau. Bureaus willen doorgaans duidelijke en omkaderde briefings, terwijl opdrachtgevers juist zoeken naar een strategisch sparringpartner die meedenkt en proactief zaken oppakt. Of bureaus denken strategisch mee, maar laten het liggen op de uitvoering. Optimise Marketing gelooft juist in de combinatie. Daarom werken wij op een andere manier samen met onze opdrachtgevers: wij zijn een klein of groot onderdeel van de organisatie, zodat we weten wat er leeft en speelt en op basis daarvan kunnen acteren.

In ons portfolio zijn veel vastgoedgerelateerde opdrachtgevers te vinden waarvoor we uiteenlopende activiteiten ontplooien; van het creëren van investment memorandums tot gebiedscommunicatie en van verhuurcampagnes tot jaarverslagen.


Wat jij kunt gaan doen bij Optimise

Allround marketing is bij ons bureau ook echt allround. Als projectmanager pak je jouw projecten dan ook van A tot Z op. Je regelt de bouw van een website met externe partners, organiseert alles rondom het creëren van een bedrijfsvideo en stemt met een klant de volgende stap af in een campagne voor de verkoop van een vastgoedportefeuille. Hierbij ben jij de schakel tussen ons eigen contentteam en onze opdrachtgevers. Een uitermate dynamische functie met veel verantwoordelijkheid.

 

Wanneer deze job jou op het lijf geschreven is

Voor deze functie hebben we geen strak omkaderd functieprofiel voor ogen. Wat we belangrijk vinden is een HBO/WO-opleidingsniveau, minimaal vijf jaar ervaring op het gebied marketing, maar vooral een gezonde dosis ambitie en passie.

 

Onze ideale nieuwe collega is een verbinder pur sang. Met jouw communicatievaardigheden, overtuigingskracht en vernieuwende visie krijg jij alle neuzen dezelfde kant uit. Je hebt organisatietalent, kunt goed anticiperen en werkt graag gestructureerd en nauwkeurig. Ook in een dynamische, nieuwe omgeving vind jij snel je draai. Administratief gezien heb jij je zaakjes altijd op orde, je kunt zelfstandig plannen maken voor opdrachtgevers en adviseert hen in de keuzes die gemaakt moeten worden op marketingvlak.

 

Naast de projectmanagementvaardigheden zijn we vooral op zoek naar een projectmanager die inhoudelijk de lijnen uitzet, die Je loopt altijd tien stappen voor, weet wat er speelt en kan hier een goede draai aan geven voor onze opdrachtgevers. Iets erbij zetten dat ook gaat om plannen maken en opdrachtgevers adviseren.

 

Flexibiliteit en vrijheid
Wij bieden véél vrijheid. Omdat wij erin geloven dat jij het beste presteert als jij je werk zelf inricht. Werk je graag regelmatig thuis? Prima, zolang we maar ‘connected’ blijven! Werk je liever op kantoor? Ook top. Binnenkort hebben wij een prachtig nieuw kantoor in een kasteel, omringd door heel veel groen, dat past bij onze ambities en het Optimise team extra zal inspireren op creatief vlak. We spreken namelijk regelmatig af om projecten door te nemen en bezoeken daarnaast onze opdrachtgevers.

 

In een notendop:

  • Een dynamische functie met veel vrijheid, de kans om zaken op jouw manier in te richten en jezelf verder te ontwikkelen;
  • Veel afwisseling: werken vanaf locatie bij onze opdrachtgevers, maar ook regelmatig thuis.
  • Werken in een enthousiast team van specialisten en generalisten;
  • Een optimale werk/privébalans;
  • 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Laptop en vergoeding voor je telefoon;
  • Pensioenregeling;
  • Natuurlijk ook een fijn salaris. Afhankelijk van jouw kwaliteiten kun je bij een fulltime dienstverband rekenen op minimaal € 2.500,- en maximaal € 4.000,- bruto per maand.

 

Word jij het nieuwste lid van ons dreamteam?
Solliciteer zo snel mogelijk door je cv, motivatiebrief te verzenden naar thessa@optimisemarketing.nl. Als we enthousiast zijn over je sollicitatie volgt een telefonische kennismaking, een persoonlijk gesprek en een assessment.

Algemene voorwaarden • Copyright 2023 • Optimise marketing • info@optimisemarketing.nl