Direct Contact

Strateeg / Copywriter

Strateeg / Copywriter

Optimise Marketing is per direct op zoek naar een Strateeg/Copywriter. Iemand met een creatieve, commerciële pen die breed georiënteerd is en zich uiteenlopende materie gemakkelijk eigen maakt. Heb jij ervaring met het uitzetten van marketingstrategieën? En ben jij op zoek naar een baan met véél vrijheid? Lees dan snel verder!

 

Over Optimise Marketing

Optimise Marketing is een marketingbureau met enorm veel energie en grootse ambities. Niet per se in omvang, maar vooral in resultaat. Voor onze opdrachtgevers voeren we uiteenlopende activiteiten uit: we zetten koers uit met marketingstrategieën, positioneringen, maar zijn ook hands-on bezig en organiseren de bouw van een nieuwe website, video- en social mediacampagne of een compleet jaarverslag.

In ons portfolio zijn veel vastgoedgerelateerde opdrachtgevers te vinden, maar we werken onder andere ook voor een private jet-maatschappij, juwelenhuis, deelautoconcept, super yacht, tiny house builder, logistieke dienstverlener, notariskantoor en een elektrisch stepmerk. Door de breedte op te zoeken blijven we scherp. We maken het verschil door ons te wortelen in deze bedrijven, inhoudelijk te adviseren en onze plannen ook zelf uit te rollen.

Wat ga je doen?

Jij creëert content voor onze opdrachtgevers: webteksten, persberichten, nieuwsberichten, social media posts, videoscripts, (verkoop)brochures, koffietafelboeken, flyers, enzovoort. Daarnaast verzorg je mailings vanuit MailChimp, vul je websites met content en zorg je dat contentplanningen nageleefd worden. Ook houd jij je bezig met (her)positioneringen van opdrachtgevers, concurrentieanalyses, rapportages, social media en marketingstrategieën.

Wie ben jij?

Jij bent een ambitieuze marketingprofessional met een hbo/wo-diploma op zak in de richting bedrijfskunde, communicatie, marketing of Nederlands. Je hebt 3+ jaar werkervaring opgedaan, idealiter aan de bureauzijde.

Teksten schrijven, content creëren, strategieën uitdenken; jij draait er je hand niet voor om. Met jouw vlijmscherpe taalgevoel vul je het Optimise-team perfect aan. Creatieve en foutloze teksten over soms ingewikkelde materie schud je zo uit je mouw. Kun je dat ook in het Engels? Dan heb je helemaal een flinke streep voor. Verwachtingen van opdrachtgevers voel jij feilloos aan, je staat stevig in je schoenen en kunt mensen goed overtuigen van onze ideeën. Op het moment dat je met opdrachtgever aan tafel zit, weet je precies hoe je het verhaal het beste kunt brengen. Je bent in staat goed te luisteren en pikt hierdoor snel op wat voor onze opdrachtgever belangrijk is.

Je vindt het belangrijk om afspraken na te komen en houdt altijd oog op de planning. Ook houd je de lijntjes met collega’s kort, zodat zij precies weten wanneer ze de output waar jij aan werkt kunnen verwachten.

Flexibiliteit en vrijheid
Wij bieden véél vrijheid. Omdat wij er in geloven dat jij het beste presteert als jij je werk zelf inricht. Werk je graag regelmatig thuis? Prima! Werk je liever iedere dag op kantoor? Ook top. Binnenkort hebben wij een prachtig nieuw kantoor in een kasteel, omringd door heel veel groen, dat past bij onze ambities en het Optimise team extra zal inspireren op creatief vlak. We spreken namelijk regelmatig af om projecten door te nemen en bezoeken daarnaast onze opdrachtgevers.

 

In een notendop:

  • Een dynamische functie met veel vrijheid, de kans om zaken op jouw manier in te richten en jezelf verder te ontwikkelen;
  • Veel afwisseling: werken vanaf locatie bij onze opdrachtgevers, maar ook regelmatig thuis.
  • Werken in een enthousiast team van specialisten en generalisten;
  • 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Laptop en vergoeding voor je telefoon;
  • Pensioenregeling;
  • Natuurlijk ook een fijn salaris. Afhankelijk van jouw kwaliteiten kun je bij een fulltime dienstverband rekenen op minimaal € 2.800,- en maximaal € 4.000,- bruto per maand.

 

Word jij het nieuwste lid van ons dreamteam?

Solliciteer zo snel mogelijk door je cv, motivatiebrief en eventueel een portfolio te verzenden naar thessa@optimisemarketing.nl. Als we enthousiast zijn over je sollicitatie volgen een telefonische kennismaking, een persoonlijk gesprek en een schrijfopdracht.

Algemene voorwaarden • Copyright 2023 • Optimise marketing • info@optimisemarketing.nl