Direct Contact

About

dddd

Er is altijd ruimte om te verbeteren. Altijd.

Vanuit die gedachte helpt Optimise organisaties om hun marketing te optimaliseren. Verrassend, vernieuwend en bovenal doelgericht.

Wie

Wij werken met een vast team: Anke, Martine, Laura, Michał, Alexandra en Melynn. Maar omdat wij de beste kwaliteit willen bieden én maatwerk willen leveren, doen we niet alles in house. We bundelen onze krachten graag met freelancers die uitblinken in hun vakgebied. Om altijd snel te kunnen schakelen, hebben we een landelijk netwerk van specialisten opgebouwd.

Wat

Optimise is een marketingbureau met een kritische blik en een tas vol ervaring. En dat merk je in ieder contact met ons. Wij kijken verder dan de vraag waarmee je bij ons aanklopt. Welk doel wil je bereiken? Welk middel is daarvoor nodig? Past dat binnen het budget van je organisatie? Op welk vlak we jouw marketing ook optimaliseren, we onderbouwen altijd waarom we iets doen en waarom we een bepaalde aanpak kiezen. Natuurlijk krijg je ook inzicht in de resultaten. Je weet dus wat je aan ons hebt. De basis voor een succesvol partnership.

Waar

Wij werken voor uiteenlopende opdrachtgevers in het midden en oosten van Brabant, maar ook daarbuiten. Daarbij bundelen we de krachten met een landelijk netwerk aan specialisten. Van video-editors tot digital marketeers en van SEO-copywriters tot fotografen. Wij zoeken de beste specialisten voor jouw vraag, sturen ze gericht aan en zijn transparant over de samenwerking. Zo heb je altijd één aanspreekpunt en weet je precies wat je waarvoor betaalt.

Algemene voorwaarden • Copyright 2023 • Optimise marketing • info@optimisemarketing.nl