Direct Contact

Optimise your content 


Optimise your content

In een wereld waarin we informatie steeds vluchtiger tot ons nemen is het zaak om de juiste content in te zetten. Alleen zo vang je de kostbare aandacht van je doelgroep. Wij helpen je graag bij het creëren van deze content. Let’s optimise!

Campagnes

Met een campagne combineren we verschillende contentdragers (zoals tekst, beeld, video) om een boodschap over te brengen aan je doelgroep. De boodschap en het doel van de campagne bepalen we samen. Wil je bijvoorbeeld leads genereren, het merk bekender maken of een thought-leaderpositite claimen? Wat het uitgangspunt voor je campagne ook is, wij zoeken de juiste contentdragers erbij. Vaak gaan offline en online content hierbij hand in hand.

Grafisch ontwerp

Jouw boodschap laten opvallen en kracht bij zetten. Dat is het doel van een grafisch ontwerp. Laat via ons de mooiste blikvangers ontwerpen. Of het nu gaat om een (online) brochure, website, uitnodiging, infographic, post op social media of advertentie. Je verwachtingen overtreffen, daar doen wij het voor.

Blogs en vlogs

Persoonlijke communicatie wordt steeds belangrijker in een maatschappij waarin mensen slechts enkele klikken van elkaar verwijderd zijn. Blogs en vlogs geven jouw verhaal een gezicht, waardoor je de merkpersoonlijkheid van je organisatie beter overbrengt. Wij helpen bij ideeën, planning en uitvoering. Ook adviseren we je over de kanalen waar je jouw blogs en vlogs het beste (betaald) kunt plaatsen, zodat ze bij jouw doelgroep terechtkomen.

Video en animatie

Eenvoudig een complexe boodschap overbrengen en verspreiden, dat is de kracht van video en animatie. Over de inhoud en vorm adviseren wij je graag. Ook de realisatie nemen wij je graag uit handen. Van het schrijven van het script tot de montage en de verspreiding van de video of animatie.

Fotografie

Een foto voor een advertentiecampagne, foto’s voor op de website, lifestylefotografie, personeelsfoto’s, productfotografie of fotografie tijdens een evenement. Er zijn zo veel verschillende specialismen binnen fotografie, dat je soms door de bomen het bos niet ziet. Dankzij ons grote netwerk van fotografen vinden wij altijd de specialist die voor jou het ideale beeld vastlegt.

Evenementen

We communiceren steeds meer digitaal, maar onderschat de kracht van livecommunicatie niet. Tijdens een evenement komt alles samen: beleven, prikkelen, informeren en inspireren. Of het nu gaat om een inhoudelijk evenement voor grote klanten, een personeelsevenement of een feestelijk 50-jarig jubileum; wij zorgen dat je een onvergetelijke indruk achterlaat bij je gasten.

Algemene voorwaarden • Copyright 2023 • Optimise marketing • info@optimisemarketing.nl